Hi semua, saya dh lewat priod 9 hr, pagi td test upt +ve. jadinya, waktu bila ssuai jmpe doktor ye?

15 Balas

tgu lagi 1kali missed period. kira ckup kn 2m, bru pg scan dkt klinik. nnti dh boleh nmpk bby + heartbeat. kalau below than that xnmpk ape pon or nmpk kantung kosong je. nnti awak risau, fikir xnmpk bby, kandungan x jadi la. just for now awk jaga diri jaga mkn, beli folic acid dkt farmasi, mkn 1 hari 1 kali. minum susu hl ke susu nestle ke.

2y ago

haah yer. kk nk tgok gmbr scan tu. 6w selalu nmpk kantung je lgi. tgu smpai 8w dh nmpk bby dgn heartbeat. nnti xyh nk repeat scan byk kali.