kalau hamil 5 weeks boleh mkn buah mangga x..yg dah masak..tapi masih rasa msam2 lagi..

5 Balas

boleh aje.. mknlh buah apa pun.. mkn dgn kuantiti yg sederhana .. sy 1st trimester buah tembikai dgn buah mangga muda yg dh potong2..hari2 nk mkn.. lps tu teringin nk mkn buah jmbu batu, mkn lh sebungkus ada dlm 4,5 ketul aje.. tp lastnya muntah2..sbb x hadam 😂.. lps tu dh x mkn.. 2nd trimester baru mkn lgi buah jambu.. 😂😂

boleh https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

boleh takde masalah

boleh je

boleh