Assalamualaikum..ni keputihan biasa atau tanda dekat nk bersalin...sekarang dh 35minggu 6hari..

2 Balas

sama lah sis sy pn ada kluar kputihan mcm sis tp x ada darah 😅😅😅 sejak td sy ni asyik rsa nak buang air besar je tp x kluar pulak air kncing pn sikit2 je kluar risau plak tnda nk bersalin sbb kt bawa pn asyik sakit je....huhu

Nnti dah dekat2 bersalin selalunya akan keluar macam tu setiap hari. Tahu2 akan turun lendir darah. Tu yg sy pernah alami dulu 😁