6w2dy kluar drh norml ke ? Pert rsa sakit² tpi bolh thn lh skit nya

11 Balas

Better jumpe doctor terus sebb saya pun ade keluar darah dalam 3 minggu da jumpe doctor tu kesan2 kecil nk gugur .. pastu saya sakit perut macm segugut ngn sakit belakng keesokan nya saya bleeding dan gugur .. better jumpe doctor trus 😊nie saya baru pantang 6 hari doa kn saya dpat chaya mata ..

terus jumpa doc ya sis...biar doc cek..sy pn baru je kena baru2 ni...terus pegi jumpa doc .doc scan kantung ok n bulat dia ckp sbb darah penempelan..doc bg ubat kuat rahim..alhamdulillah 2hari je spotting lepas tu xde dah .hrp baik2 shj ..sis g jumpa doc ya...moga baik2 shj bt sis

masa saya buat buku pink, nurse tu pesan kalau ada darah sikit ke banyak ke jangan ke klinik, terus ke hospital je. bahaya ke tak bahaya biar doktor cek dulu. semoga membantu 🌼

Ada org keluar flek sampai bersalin sis.. try g klinik or hspital dulu utk dorg sah kan.. sentiasa fikir positif 😘 saya pon masih bleeding da 6w3d

Tak normal. boleh jadi sbb proses penempelan atau ancaman keguguran. Silakan jumpa doktor

Pendarahan semasa mengandung adalah tidak normal. Jumpa doktor segera.

sis,kluar drh byk ke....saya pun sdg alami...tpi xbyk..sis dh jumpa doc ke

2y ago

Sis dh brpa hri kluar drh?

tak normal sis. sis refer doc asap ya

Pergi klinik yea.. Smga baik2 saja

Pergi check kt hosp terus