Sy sdh hamil 5week3day tp tiada berlaku spotting .adakah bila hamil sharusnya ad tanda spotting.

11 Balas

Spotting habya berlaku od smirg2 tertntu.. Xsmua lalui spotting trmsuk saye 3org anak smua xde spotting btw wah saye 5w1d https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟

lebih bagus jika tak alami spotting. Doktor pernah bagitau saya, spotting adalah tidak normal dalam kehamilan, tak kisah minggu keberapa sekali pun. jika ada spotting perlu cepat2 berjumpa doktor. jika tiada tu, alhamdulillah

Mcam saya sis..takde spotting pape pon.tau2 mengandung jek, semua orang tak sama sis. Tak semestinya kena ada spotting. ada org spotting,ada org tak alami pon..jngan risau 😊

Org kalau boleh mmg taknak ada spotting. Sbb klau spotting mungkin nak gugur atau proses penempelan. So happy2 je klau takda spotting. Rahim kuat! Hehe

Syukurlah tiada spotting. Enjoy your pregnancy journey ya. Banyakkan rehat ❣️

tak semestinya. sy xpernh ade spotting time pregnant . 39w nk bsalin br ada sikit

Eh tak da spotting lebih bagus. Kalau berdarah ke spotting, kena jumpa doktor segera.

Tak semestinye sis.. biasanye lewat period dah jd tanda² pregnant..

Tak semestinya ada. Ada atau tak tu normal. Yg tak normal kalau bleeding

Ok tu xda spotting.. Jangan diminta😊