Nak tanye...last period sy 10th jan tp bulan period x dtg lg...i dh check tp satu line je..

7 Balas

Saya xperiod smpi 3bulan..pregnancy test juga satu line.. Sbb lps kawin, hormon x stabil.. Bulan ke 4,syukur.. Positif pregnant... Xsmpat nk period terus lekat.. Sbnr nya. Kita xblh hrp sgt period xdtg, trus rsa pregnant.. Apa2 pun.. Kena jaga pemakanan.. Folic asid jgn lupa makan dlu 3bulan sblum nk mrncng pregnant... Kalau ada rezeki, syukur.. Semoga dprmudahkan.. Jgn stress2 k😊

Klu last period 10 dec, cuba lg upt test bbrp hari or better tunggu lg seminggu buat upt.. Insha Allah masa tu line lebih jelas Jaga diri ya sis 🌹

Kemungkinan juga perubahan hormon period..xpa..nnti cuba upt 2 minggu lg ok..jangan stress ya

3y ago

Kalau janin jadi n sihat..dia x sakit..tak sedar pregnant..klau konfem jadi kan pastu sakit..trus rest n baring..bawa berehat yg pnjang. Stop gerak2

Mungkin period lambat, hormon x stabil. Mungkin juga preggy, cek lg dua minggu

Mungkin masalah hormon sis. Period lambat

3y ago

tp sy x de masalah period sebelum nie

Puan, soalan puan tak berapa jelas

3y ago

saya pernah lewat period 14 hari, tak pregnant juga... cuba lagi. jangan putus asa ya 💐❣️

masalah hormon kot

3y ago

sy x de masalah period sblm nie