Nak tanya, boleh ke tahu, jantina baby kalau tengok bentuk perut kandungan je?

8 Balas

kadang bentuk perut terjadi kerana.. plasenta yg bermacam bentuk.... so tidak boleh ikut sangat.. kena scan juga mahu tidak mahu ..klu boleh pakai detail scan... baru lh.. sya pun baru ja scan hari tu kandungan 36 weeks.. Alhamdulillah moga di bermudahkan Amin.

Kne scan jugk awk. 😁 sy ngndong kli ni rmai tegur mcm bBy lelaki. tp sy scan da 3kli smua girl. detail scan girl. 4d scan pon girl. scan 2d pon girl. insyaallah girl.

tak tepat sis saya perut besar muncung kebawah ramai detect boy, pastu sekali bersalin keluar girl 🤣 better sis buat detail scan kalo nak tau clear

scan swasta buat 2D pn dh jelas. klu xnampak mknanya perempuan. klu nampak lelaki

scan lebih tepat wak. terus nampak girl ke boy drpd duk teka teki shape perut tu😅

3y ago

Haha. Baiklah. 😁

Dr hosp sy ad bgtau mcmtu.. Tp benda ni takdelaa tepat 100%.

3y ago

Oowh. Ok.😊

Tidak. 🤭 Itu hanya teka-teki 😅🤭

3y ago

😆🤭

scan je