sy bru thu sy prgnant..sebelum tu dah dftar vksin..perlu ke sy ambil vksin atau batalkan?bantu saya

12 Balas

Saya pun register before tahu pregnant. Appointment 25/5 vaksin AZ. Saya pergi jugak sebab kalau tak pergi, system tak tau kita pregnant & takut kena blacklist. Memang pregnant tak boleh cucuk AZ. Saya pergi then staff kat pusat vaksin tolong update system mysejahtera yg saya pregnant. So tunggu pfizer pulak.

3y ago

Betul puan.