Baby saya 4 bulan lebih suka main sembur air liur. Kenapa ye?

11 Balas

normal sis, kena pakaikan dia bib or sediakn kain kecik sntiasa, klu x jelemuihhh la baju bsah dgn air liur.. lepas tu bermula la episod rmbut maknya mula keguguran bila anak start main eliurr.. 😅

org tua2 ckp baby gatal gusi. Sbb tu dia main air liur. Bagi baby puan teether yg sejuk. Tak lama anak puan ank tumbuh gigi. mcm anak sy.

gatal gusi tu. try bgi teether dlu. mainan untuk dia gigit2. bnyak sembang dgn dia. dia dh nk improve oral development tu.

Normal tu. Boleh masukkan biodata baby dkt profile. Nanti boleh tengok update perkembangan baby setiap hari.

rasanya itu normal puan...anak baru nk belajar buat bnyi n etc...

anak sy pun same laa, gusi gatal main air liur

normal..belajar benda baru tu sis

Normal ikut perkembangan baby

gusi gatal nak tumbuh gigi

Assalamualaikum