Mummy due 19/4 adakah sama tarikh tapi kerap sakit perut sampai sakitbelakang 🥲

8 Balas

Sama due ngn saya 19/4. Saya xde turun apa2 tanda lg stakat ni. Juz baby kerap mngeras smpai nyucuk2 pundi kencing nk jalan x boleh.. pstu bnyk kua lendir2 cm keputihan n selalu tarik celah keangkang klu time perut ngeras.. nak berdiri pun boleh terpeleot. Huhuhuu nk nangis rasa

Saya due 23/4 tp sudah selamat bersalin pada 5/4 haritu. Sy sblm ni tidak pernah ada tekanan darah tinggi. Selepas bersalin tiba2 bp tinggi smpai kena mkn ubat darah tinggi 😢😢

sy 21/4. baby dah berat, sakit pinggang/belakang nak bawak perut 🤣 tp xda tanda baby nak keluar lagi.

sy 20/4 sma juga blm ada tanda nk klua. klu lebih due agak² kena Serah dri ke cmne tu 😂

2mo ago

sama due dgn sy. sy pun belum ada tanda2 lagi.. 22/4 doktor suruh datang cek.

saya due 14/04. Tapi blm ada tanda² atau sakit perut😅 ...

2mo ago

Sama..14/4..tp blm ada tanda

due sy 1/5. tp kerap. sakit pinggang yg mcm senggugut tu.

saya due 20/4 sekarang tengah sakit2 perut kat bawah ni

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin