Hi mommies, nak tanya kalau kluar macam ni apa maksudnya?

11 Balas

spotting. Kalau blm dpt tau pregnant atau tak, itu adalah salah satu tanda pregnant. Penempelan telur dlm rahim yg menyebabkan sedikit pendarahan. Tak perlu takut. Unless if sis sedang mengandung sekarang dah byk minggu, seeloknya rujuk gynae. Atau possibility lain adalah pendarahan setelah bersama semasa mengandung. Servix kita waktu pregnant lembut jd boleh jd sedikit terluka. Ketiga2 ini adalah juga berdasarkan pengalaman saya mengandung anak pertama dan kedua. Sy tak ambil ubat kuat rahim. Different cases

8mo ago

kalau berturut-turut 3 hari dah xnormal awk. biasanya lps bersama satu hari je kalau jd spotting