Kndungn sy msok 8 mggu.bhgian peranakan kerap sakit.kdg rasa mcm kembung perut.nk urut bidan xbrani.

6 Balas

Awl2 pregnancy memang kerap sakit dekat bawah tu ye, kdg rasa bloated sgt plus sakit senggugut atau cramp. Ini cth pnglman sy la, bila sy tnya nurse dan dr mmg normal sakit diawal kehamilan sbb rahim kita sdg dlm proses pembesaran persediaan nak bagi tmpt bby tu nt. Jngn sesekali urut perut kita ya.