sy baru masuk 13 week sesuai tak sy nak scan jantina 13 week ke nanti dulu

4 Balas

13 week awal.lagi.. saya scan 19w.. scan swasta cakap lelaki.. 28w scan kerajaan.. cakap girl.. hahahha jadi sy tunggu je la kejutan akhir tahun nnti..

3y ago

Oh. Saya scan 18w kerajaan nmpk girl. Dkt swasta belum scan lagi sbb nk tggu dlm 25 weeks buat details scan sekali. Sepatutnya 25 weeks ke atas jantina dh clear nampak. Takut tersalah beli warna pakaian. Hihi.

scan jantina 18weeks keatas sis..tapi kalau nk nmpk jelas 24weeks dan keatas☺️

tak nampak lagi 🤗 biasa 28w ke atas 🤗

Post lama ni