Risiko pada diri @tak?

#ingintahu hai semua. Sape ade pengalaman lepas bersalin czer baru 4 bulan bby, dh prgnnt lg. Dah merancang tp ade jgk. Bahaya tak kalau teruskan @ kne gugur kn.kadungn mungkin dlm 6 week..

25 Balas

merancang kaedah apa tu? kaedah "sendiri" klau ilmu takdak susah nk berjaya.. ambik pil? klau tak disiplin on time mkn pun tak jd jugak .. . 4 bulan mmg tersangat awal. klau setahun 4 bln tu boleh gagah la,tu pun tetap tak okey.. luka belah dlm takdan nk fully sembuh lagi . maybe kena letak hidden camera kot baru org nk percaya ckp doctor.. . apa2 pun tolong segera dapatkan nasihat doctor yaa .. risiko setiap ibu tak sama, selalu kita cari pengalaman yg okay2 sbb nk sedapkan hati.. sometimes kena tgk pengalaman ngeri jgak yg hampir ragut nyawa.. . ada ank rapat ni byk sebenarnya nk kena fikir..bkn takat kesihatan & keselamatan sendiri tapi Hak& amanah ank yg first pun kena fikir.