Nak tanya kalau ada keluar darah masa 4 weeks normal ke?

17 Balas

xnormal sy pn trun darah masa 6w pegi kk doc ckap xda apa2..tp rasa xsdap sbb makin byk trun sy pegi k swasta doc ckp kantung ada pecah sikit..tp baby masih ada doc bg sy makan duphaston trus stop bleeding...nk kena repeat duphaston smpai kandungan 3bulan...

Saya pernah spotting masa 4w pastu terus pergi klinik dan doc suspect threatened misscarriage. Then doc bagi ubat duphaston makan selama 2 minggu.. alhamdulillah skrg dah 33w

setengh ad yg spotting.. tp bukn lah darah fresh, kalau kluar darah mmg xnormap sis.. pergi hosp ye.. semoga dipermudhkn urusan sis,dan kandungan baik2 sihat2 shja...

darah banyak ke ? mostly kalau pregnant keluar darah sgt xnormal. sila ke klinik untk pemeriksaan lanjut sis.

Boleh jadi normal sebab proses penempelan. Boleh jadi tak normal sebab ancaman keguguran

x normal ya baik p hos atau klinik secepat mungkin

tak normal sis. better g hosp