Hi mommy, sape ada pengalaman awal kehamilan selsema batuk dan berkahak? Saya baru 6 week.

2 Balas

ada... haritu awal 6week Sy kena selsema... xtahan sgt Sy check dgn doktor Dan bgtau pregnant 6week...dia bg je ubt yg sesuai dgn dos...sy x hbiskn pun...elok selsema dh berkurang mmg stop mkn.... kalau batuk mmg xde ubt selain mnum air lemon suam2 .. xde ubt batuk yg sesuai tuk ibu mgndung seawal 6week... sis try lah buat... moga cpt sihat ya...

2y ago

Yeke saya pun ada doktor ubat. Now baru masuk 6 week. Tp tak makan sgt ubat tu.. cuma kalau batuk ni sakit perut kan

Maaf tiada pengalamam . moga cepat sembuh Awak cuba minum air suam secukupnya, elakkan makanan berminyak, bergoreng, dan pedas/ rempah.

2y ago

Aamin. Terima kasih awak 🤲🏻