Alhamdulilah penantian 15tahun...first baby harap2 kekal..mummy2 doakan sy ya kuat.. 5week++

41 Balas

tahniah sis. semoga segalanya dipermudahkan..aminn.. nak tanya 5weeks++ macam ni sis berpuasa ke tidak? sebab saya pn baru dpt tahu saya pregnant tapi saya puasa macam biasa (ada hari skip juga kalau rasa tak larat) alhamdulillah buat masa skrg tiada masalah tapi still risau

2y ago

maaf sy mmg tidak tahan... masuk je tengahari perut mula rasa pedih sgt2 dan pedih uluh hati..jadi sepanjang bulan puasa nie sy tidak puasa...

Alhamdulillah,tahniah. jaga diri ye sis. jaga kesihatan,pemakanan juga emosi. jangan angkat berat². jangan lasak² sangat. semoga bby dan ibu sentiasa sihat. semoga dipermudahkan segala urusan awak sis ..Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻❤️

2y ago

terima kasih mummy atas doa... in shaa Allah semoga diberi kesihatan yang baik berpanjangan..😘😘

Alhamdulillah, syukur pd Allah diatas rezeki baby ni.. sy pn 10 tahun menanti rezeki anak ni.. due awal bulan 6 ni.. jaga baik2 kandungan puan, semoga sentiasa berada dalam Allah selalu.. Amiin 🤲🏼

2y ago

alhamdulilah...seronoknya...kita sama2 jaga..tq atas doa dan nasihat...aminx3

Alhamdulillah rezeki Allah...jaga baik² kandungan ya ..saya doakan mummy sentiasa kuat n sihat..baby pon sihat🥰jaga pemakanan yg sihatt² ok..mkn bnyak buah n makanan yg berkhasiat sllu😘🌹

2y ago

👌👌👌

alhamdulillah tahniah sis..kite lbih kurg sy 11 thun..alhamdulillah skrg dh 13 mggu..sis jge diri jgn buat kje brt..jgn stress .mkn mknan yg brkhasiat yeee. cukup kn rht tw

2y ago

woow...ramai mcm sya ya...alhmadulilah masih diberi merasai malaikat kecil didlm rahim sendiri...sama buat mummy jgk take care...tq atas nasihat dan doa🥰

Syukur Alhamdulillah..rezeki sis 😍 jaga diri sis semoga sis dan baby baik2 shj .. dan semoga dipermudahkn urusan bersalin .. lama tu 15 tahun , tahniah sis 😊

2y ago

Alhamdulilah...in shaa Allah..terima kasih atas doa mummy...🥰🥰

alhamdulillah. tahniah. lama tu 15 tahun penantian tapi bila dah rezeki pasti hadir juga dia. jaga diri jaga kesihatan bebaik ya. semoga sihat keduanya selalu

2y ago

sama sama 😊

Alhamdulillahhhh. Tahniahhhh ! Saya pun penantian selama 8tahun. Alhamdulillah dah 19weeks today 😊 semoga Allah permudahkan urusan kita semua 🥰

2y ago

alhamdulilah..jaga diri dan baby..semoga semuanya baik2...in shaa Allah 🥰😘

tahniah sis💐💐 semoga sis dan baby sihat dan dipermudahkan sehingga proses kelahiran. Sy pun baru 10w penantian 6 tahun❤️ gembira sgt2

2y ago

alhmdulilah... semoga semua baik2 terima kasih atas doa dan nasihat

Alhamdulillah...saya menanti 12 tahun, Alhamdulillah anak lelaki saya sekarang dah setahun 5 bulan..

2y ago

😍😍😍🥰🥰🥰