Alhamdulilah penantian 15tahun...first baby harap2 kekal..mummy2 doakan sy ya kuat.. 5week++

41 Balas

lame nye sis 15thn. apepun tahniah . Alhamdulillah 🤲🏼 rezeki.. take care tau .smge sis & kandungan sihat🤲🏼❤️

2y ago

amin2...in shaa Allah...🥰🥰

jangan laa banyak gerak atau buat aktiviti apa2 pemakanan jangan yg tajam ataupun pedas sebab rahim sah2 tak kuat

2y ago

in shaa Allah baik..terima kasih atas nasihat mummy2😘

Alhamdulillah tahniah sis.. lama penantian sis n husb.. moga semua baik2 hingga kelahiran.. aaminnn❤️

2y ago

aahh sis...alhamdulilah berkat penantian...amin...tq atas doa sis👉

Alhamdulillah n cekal nya sis selma 15tahun,jga dri n moga d permudahkan sgala nya.happy utk sis

2y ago

ya betul tu.... in shaa Allah

Alhamdulillah .. Tahniah sis inshaAllah semoga kandungan sis dibawah lindungan Allah 🤲🏻😍

2y ago

amin2 in shaa Allah..terima kasih atas doa mummy2

tahniah puan .. sama saya pun 15 tahun baby first Alhamdulillah now dah 20week

2y ago

terima kasih sis....aminx3..in shaa Allah🥰

Saya 5 minggu jugak tapi bila pergi scan td masih x nampak kantung. Dr suh scan lg minggu ke8

2y ago

saya dh nmpk cuma ukuran dan berat je x dpt lg... kena dtg hujung bulan nie.. 😅

allhamdulilah rezeki Allah, Tahniahh siss! jaga baik baik nahhh ! 🥰🥰🥰🤲🏼❤️

2y ago

terima kasih mummy...in shaa Allah menjaga sebaik boleh dan mampu..🥰

Alhamdulillah. Tahniah sis. Jaga kesihatan yea. Semoga dipermudahkan semua urusan 🥰❤️

2y ago

terima kasih..tq atas doa mummy..amin2😊😊🥰

allahu 15 tahun bukan masa yg skejap. smoga mummy dan baby kuat2 ye😍 jaga diri😘💖

2y ago

ya betul tu...smpi tahap putus asa dh😅... rahsia Allah tu indah...🥰