hai momy2 🤗 sy bru 11w. sy kerap skit punggung smpai kaki tpi belah kiri je. ada ke yg sama dgn sy?

8 Balas

sy masa awal2 pregnant sama sakit punggung n kaki belah kiri.. rasanya sbb x cukup kalsium sbb masa tu alahan teruk nk minum susu pun tak boleh msti pening nk muntah. kalau blh minum susu kena minum susu. kalau ada alahan nk minum susu blh makan pil kalsium

saya pun sama...sampai skrg sakit jugak lagi...seksanya bila nak bangun tu sakit betul..

Sama sis. Tapi saya belah kanan. Skrg dah 14w pun masih rasa. Huhu

sakit kaki tu di peha ke? peha betul2 bawah punggung?

yaa sama lh..skrng dh 13w

Banyakkan minum susu 😁

byakkan rehat

normal