kalau muntah darah normal kan. masih ada morning sickness smpai sekarang......

7 Balas

sy dah rujuk. terima kasih semua. tp doktor sarankan sy minum air banyak. dan darah tu tekak luka sbb muntah berterusan. alhamdulillah. skg dah xmunth darah. cuma pedih tekak lg

Tak normal.. Takut tekak luka.. Gi hospital sis.. Setiap hari sis cuba minum air mineral, beli air botol spritzer tu untuk topup mineral dalam badan

kalau main dgn darah2 ni tang mane normal nye sis..cepat2 pergi hospital

TAK NORMAL DAH TU.

Tak normal sis

rujuk doc sis

Tak normal..