36wk perut megeras kerap sgt perut pn dh turun jln mcm xlarat dh sllu kluar cecair air ktuban ke tu

#ingintahu 10,03,23 due

6 Balas

saya dah kena paksa bersalin pun induce ubat sbb leaking 36 minggu 3hari serah diri ni dah buka 2cm paksa bersalin doctor kata bahaya klu leaking

selalu keluar air, perut mengeras takut anak stress kt dlm tu ke apa, pergi cek la mommy.. ketuban leaking anak lemas nti kurang air

Sama sy due 10 mac jgk, perut dah slowly turun tp belum sepenuhnya.. nmpak lebih rendah dr 2 hari lepas.. xde pape tanda lg huhu

mcm sy anak 1st dulu mcm tu la. 35w perut kebawah dh kdg² rasa mcm cecair keluar. elok 37w 4d terus beranak.

kalau xpasti pergi check dear. takut ketuban leaking tapi awak xtau. cecair berbentuk pepejal tak

Cecair apa yg keluar tu? Kalau tiada bau jernih, ya air ketuban. Terus ke PAC untuk pemeriksaan