hai nak tnya kt sni klw hamil 11 mnggu perut kita nmpk kecil lgi kh

Ingin tahu

4 Balas

normal sis perut kecik kalau sya lebih suka perut kecik senang buat kerja senang sana sini😅kalau besar macam"di rasa sakit itu sakit inilah semua ndak ngam 😕

Iya memang kecil lagi. Tak nampak pun bump tu sebab baby pun kecil sangat lagi. Nanti dah 4-5bulan, baby makin membesar nampak la dia.

awai lagi sis ...jangan risau bulan depan sis kena pakai baju longgar dah sbb dah boleh nampak baby bump....😁😁😁😁

4-5 bulan ke atas baru nampak sis