Tempoh Berpantang

In shaa Allah EDD anak pertama saya pada Mei 2020. Kebiasaannya ibu berpantang lebih elok dan selesa dijaga oleh ibunya sendiri, ibu mertua ATAU ibu sendiri/ibu mertua yang datang ke rumah saya ? Masih difikirkan kerana ibu mertua baru menyuarakan hasratnya pagi tadi pada anak lelakinya. Terima kasih ~

10 Balas

Alhamdulillah syukur kalau mertua baik.... Rezeki jugak tu... Ikut keselesaan awak jugk nk berpantang mna.