pemasangan implan

hello siapa d sini yg menggunakan implan untuk perancang keluRga?? oky tak? mcm mna selepas 1 bulan prmasangan?

2 Balas

Try depo dulu... Bkan ape... Implan tu pasang terus 3 tahun... X tanggal2 dh... Mne la tau dlm tempoh 3 tahun tu sis nk pregnant lg ke... Dh bazir nk cabut balik... Kos pun mahal jgak Implan tu

Try ccuk depo dulu sis. Sbb ubat nya sama. Cuma kaedah pasang dan tempoh pkai yg brbeza. Klau sis serasi depo. Serasilah implan. Depo ni kira mini implan.