botol untuk baby 3m

im working mom, tp bby tak nak minum susu perah dalam botol, bby suka direct feeding.. botol dan puting apa yg sesuai ye?

5 Balas

Pigeon wide neck Avent NUK MAM Slalu ni la jwpn popular. Tp mostly smua ckp pigeon wide neck tu tiptop. Try la. Ank sy semua bantai. Janji susu. Sbb tu xkurus. 🤣

Tomee tipee pn ok sbb bentuk puting sme mcm puting mak

Lastly mu baby guna botol mam, puting pupici

Tommee tippee closer to nature.

Part ni agak susah sikit sbb mami kene main guest anak suka puting apa hihi - mmg kene cuba dr murah ke mahal hehe..tp cuba dulu dgn pump fresh dan terus bagi dlm botol..normally baby akan accept