Mcm mana cara nak biasakan anak guna susu botol semula.

Mommy semua ada pengalaman tak pasal anak tolak minum susu guna botol tiba2 lps bg direct feeding. Sy wfh sebulan mmg direct feeding tak smpt nk perah pun nk bg botol. Tp skrg sy dh nk kena masuk ofos semula. Tp baby tolak susu botol pulak. Mcm mn ye nk buat. Ada cara tak. Anak 10 bln

1 Balas

Hi mommy.. Sy xde pngalaman. Tp ipar sy.. Sy pernh tgk.. Dia try guna gelas yang berstraw tu.. Utk ajar menghisap air susu yg ada d botol. Sekligus tarik minat dia. Moga berguna utk c baby comel😘 #TAPSupermoms #TAPactiveusers