Cepat Lapar

Im pregnant 10weeks. Selalu rasa cepat lapar. Tak tahan sangat. Setiap 2 jam rasa lapar. Ganggu aktiviti hari seperti tak dapat fokus kerja. Boleh share tak apa makanan yang mummy semua makan?

1 Balas

when im first tri, cant eat at all. makan je muntah. tp kalau dh masuk 2nd tri, dh start kerap lapar. nak makan je. selalunya saya akan amek yg ringan2. buah ke, susu ke, biskut. mkn sikit2 tp kerap bagus lagi drpd mkn byk n kerap.

5y ago

saya tak ada selera makan pun tapi perut asyik lapar. berbunyi2. malu juga. lebih lagi time meeting.