Idea Kudap-Kudap. Lapar bila pregnant ni.. bila lapar cepat rasa loya nak muntah atau angin.

Boleh bagi idea tak makanan yang senang untuk dibuat kudap-kudap bawa atau letak kat office. Bila lapar boleh kunyah makan sambil buat kerja. Rasa macam cepat lapar bila pregnant. Bila makan terlalu berat akan cepat mengantuk, kenyang sekejap dalam sejam dua lepas tu dah rasa lapar. #kudapkudap #lapar #mual

2 Balas

biskut, buah.. roti biasa buat kita cepat kenyang..

1mo ago

tq

Fruits or nuts

1mo ago

tq