7 weeks!

hi all, im new here... currently tengah mengadap sickness, perut akan bloated and mengeras bila malam, muntah tak kira siang or malam. ada yang kata tak boleh sapu minyak. saya just guna tiger balm sapu dekat hulu hati je sebab tak tahan perut bloated tu, boleh ke? ?

1 Balas

jgn pakai tiger balm sis.. try guna balm yg safe utk preggy mommy.. mcm minyak yuyi..

5y ago

alamak.....dah berapa hari pakai tiger balm harap2 baby ok 😥