Bloated Minyak Yu yee

baru tahu, bila perut bloated letak minyak ni 2-3 titik terus okay. rasa lega, sebab kadang-kadang rasa sebu sampai rasa nak menangis. letak 2-3 titik je dh okay, takboleh letak banyak2 takut panas. just sharing with ibu-ibu yang selalu bloated. btw i sapu dekat ulu hati bukan atas perut. and kandungan dh 5bulan.

Bloated Minyak Yu yee
1 Balas

sy letak kt kwsn bahu/tengkuk. urut sikit then keluar la segala angin2 yg sangkut. xberani letak dkt belah dpn.