Pimples.......

I'm in my 13th week of pregnancy, and my face is full of pimples and pimples scars. Before I'm pregnant, my facial skin is soft and hardly a pimple will land on it. Do other mommies-to-be experiencing the same? Will my soft and smooth skin comes back?

309 Balas

Pkre sme jd kt sy...tp sy dbhgian bdn dan kple...byk sgt gtl and pedih so kne tukar shower gel lain...

my 1st pregnancy does that. Alhamdullilah, lepas lahirkn my beautiful handsome boy, muka jd ok balik

Same. 14 weeks pregger! Breakout dry skin. Urghh..so lazy to put on makeup on cz of this.

start masuk 20week .. terus mke naik jerawat, gatai2 pedih .. sampai skg masih byk jerawat nanah 24week

4y ago

ubat jerawat mk selamat di gunakn jerawat mati smpai ke akar jerawat ... lepas tu klau ada tumbuh tmpt lain letak lgi tmpt yg bru tumbh tu .. muka sy pn teruk juga naik jerawat ni nasib ada ubt jerawat 3 hri ja lepas tu mati ...tumbuh lgi tmpt lain

sama lh..smpi leher n dada pun tumbuh jrwat..redho jela😅..nk pkai krim jerwat xleh sebarangan.

sama la,dah 13w...jerawat naik pulak 😌 rs mcm budak remaja pulak naik jerawat..🤭

Yaa smelah.. bkn takat muke.. blkg bdn byk.. skrg dh jd peta dunia dh😭 nk cri cream ilg parut😢

5y ago

Hahahaha.. smpai cmtu skli 😂

Yupp I'm 9 weeks, bad acnes under my eyes, nose and chin.. My cheeks feel rough.. Ughh stress

Sama dengan saya..jerawat naik dan banyak pimple scars juga...harap lepas bersalin akan pulih semula

5y ago

yaaa sama dengan saya juga .. tak apalah demi c anak yang bakal d lahirkan

Anak lelaki mgkin😅if halus muka ank perempuan.. Kebanyakan mcm tulah.. Tp kdg2 ada juga tak btl

4y ago

Same with me..