Pimples.......

I'm in my 13th week of pregnancy, and my face is full of pimples and pimples scars. Before I'm pregnant, my facial skin is soft and hardly a pimple will land on it. Do other mommies-to-be experiencing the same? Will my soft and smooth skin comes back?

309 Balas

same dgn sy sis...bfre prgnt ok bile prgnt mang byk jrwat naik.bibir kering...tp alhmdulillah gelap² semua blom ade lagi

Sama dengan sy alami sekarang sis, breakout teruk. Tapi yakin, lepas beranak akan flawless balik😘❤️👌

Sama la. Muka jenis jarang berjerawat. Time pregnant ni kejap2 tumbuh jerawat tinggal kesan pulak. Huhu redho je la 🤣

sy..masa mgandung xblh pkai skin care.pakai je naik jerawat besar..xpakai apa msa mgandung nk jumpa jerawat susah..🤭

Sma lah. 😢...naik besar2 plk tu pastu xsurut...stress jgk tgk muka sndri tp demi ank...hrap cpt recover blik..huhu

yup..sy pun ada naik bintik² merah dkt blkg badan and bibir suddenly jd kering sgt. Nak² skrg tgh musim panas lagi la😅

4y ago

hye sis.. sis boleh cuba yg nim.. sy dulu lagi lh..smpai sisik2 kt betis sis.. guna lotion kalmy alhamdulillah... berminat boleh www.wasap.my/60138661354 sy akan bantu sis

jerawat tak sangat tapi kulit muka jadi kering n mengelupas

Sy dr start preggy smpai bersalin, mmg miss j bermaharajalela.. lepas branak alhamdulilah da back to normal✌🏻

sama sis...sy sjk pregnant jerawat merajalela kt muka ni penuh ..kulit pon kusam tapi tak pela demi baby kan ...

Sy kulit jd kering, jerawat naik, kulit jd kusam...huhu... sebelum ni xde la kering teruk sgt.. bibir asyik berdarah...

5y ago

sama lh mom .. part bibir tu sedih sangat . daa minum bnyak air pn kdg gitu jgk kn .