Worried

Im exactly 40w preggy today huhu.. Klmrin p klinik mcm biasa.. Semua ok tpi nurse suru jmpa dr pgi hri ni sbb my due date mau bersalin hri ni.. But blm ada tnda2 yg ketara.. Hopefully semuanya bgus.. Pray for me pless, need ur guys support.. Tq Nk tnya ada sesiapa ka yg mngalami pregnancy yg trlbh due date.. If ada tell me ur experiences..

1 Balas

Xlama lagi dah tu. Just get ready ye 😊 Semoga dipermudahkan segala urusan awk nnt 😍😍