OVER DUE

For 1st pregnancy ni ada ssesiapa yg genk GDM pernah lalui situasi ni ? I guys p hosp on time during Due Date ? Or tunggu sakit bru masuk hosp ? Are ur baby okey ? Share please ?

2 Balas

Well i pun overdue, tapi doc bagi masa sehari slpas due date, dia kata tengok kalau mlm ni ada sakit contraction. And doc ckp kalo takda esok pagi boleh dtg hosp.

Gdm boleh mnum minyak kelapa dara ibu sis ,in shaa Allah ikhtiar mudahkn proses kelahiran sis nnti .. boleh wsp sy 01139107481