Due Date ?

Assalammualaikum dan salam sejahtera semuanya. Very good morning to all mommies ? Hari ni genap 40 minggu usia kandungan saya tapi, sampai hari ni juga masih blm ada tanda² utk bersalin. Ystdy morning sy p repeat scan dkt kk alhamdulillah semuanya ok. Tp, memandangkn 27hb ni due sy.... Dr. bg sy surat utk admit kat wad which mean hari ni la... Sy jd bingung, takut, x faham dgn apa yg sy alami skrg.. ? anyone pls give me your moral support.. Do pray for me and my lil kiddo.. Thank you in advance for all your warm heart. ?

1 Balas

Banyakkan berjalan ya, cakap cakap dengan baby kata kat dia dah boleh keluar ni, cukup umur dah. Hehe. Moga dipermudahkan semuanya! Don't worry tak lama dah tu nak jumpa baby.

5y ago

Terima kasih.. Semoga mcm tu la hendaknya 💞