coughing

I'm currently having coughing which really make me pain. everytime i cough, it pressure my tummy. will it affect baby? what should i do? can i take bena expectorant?

3 Balas

mcm sy hari tu..doc dkt kk bg pil cair kahak n selsema untuk redakn batuk sy..dia xbg mkn apa2 ubt batuk.. n alwyz remind..klu ada rs batuk or selsema inform doc nti dorg akn suggestkn jnis apa sesuai utk ibu preggy..sbb xsmua jnis ubt kita blh amik ms preggy.. 😉✌

5y ago

thank you!