Cara guna pregnancy test

Im confused, cara nak guna pregnancy test ni kita just pee dalam cup dan letakkan test tu lepastu baca je kan? Ada yang cek cara lain ke?

7 Balas

sy suka pakai yg titis tu.. kat shoppe ada jual.. buang air dlm mangkuk pastu titis kan 2 - 3 titik.. dye punya keputusan pun sekejap je

Klau yg tu jenis strip.. klau kaset kena pkai dropper.. baca arahan dlm pakej.. tp within 10min ja, lbh dari tu xvalid dh

ye. baca dlm masa 10minit. lebih dri tu x valid. nak lagi tepat baca dkt description die.

puan check waktu pagi time bangun tidur 1st nak buang air kecil tu. .

baca instruction dalam kotak.. pasti ada :)

yes check within 10 minutes

Mcm tu je..