Mood sedih2

Salam all. Saya first time preggy after 8 years ttc. Baru 2-3weeks detect. Normal ke saya rasa sedih and asyik nak nangis all the time? Overthinking all the time? Saya tau bersedih tak bagus untuk baby, tapi bukan saya sengaja sedih2. 😢

5 Balas

normal sis. saya pun 1st pregnancy haritu almost daily nak nangis. tapi kalau ganggu sampai takleh buat kerja takleh tdo etc, sometimes sebab kurang magnesium dlm badan. sis boleh cuba cari magnesium supplements, boleh membantu. takmo sesedih, rezeki dah dapat lepas 8 tahun usaha, kita tanak emosi kita bg pengaruh tak elok kat baby kan? mummy kena kuat! 💜

10mo ago

Thank you sissss 🥺🥺🤍🤍🤍🤍

normal je mommy sedih2 sbb tgh overwhelmed dgn perubahan hormon.. kalau mommy xnak sedih2.. cuba carik poster baby comel2.. kot2 muka baby mommy nanti sebijik muka comel baby yg mommy tatap hari2 tu kan best..

Normal. Mungkin perubahan hormon. Tapi cuba utk jgn ikutkan sgt. Kalau sedih mcmtu, try tgk kehijauan alam atau sentiasa beristighfar…

10mo ago

💞💞💞

saya pulak mood rasa nak marah je 😅

normal