39 weeks of pregnancy

im 39 weeks pregnant and 3cm already open since 23rd October but the contractions pain is terrible like hell. until today its only 3cm open n my water bag also never break yet. can i ask doctor to break my water bag n deliver baby? or ask for C section?

2 Balas

Saya aritu, bagitu nurse rasa sakit, nurse akan bg kita sedut gas. Nanti kita pengsan smpila tiba bilik bersalin. Tapi kalau sedut sikit2 je xpengsan..