Water bag level

Hi dears, Last week went check up at KK. My water bag level is 9.99 they said..Dic said its normal.. Can i know what is normal reading for water bag level??

4 Balas

Kalau risau air ketuban kurang , make sure kalau ada leaking terus pergi check . Atau kalau air ketuban sikit , pergerakan anggota badan baby yang menyentuh permukaan perut boleh rasa dengan jelas.

5y ago

Kalau awak rasa ada air keluar sikit sampai panties basah ke maybe tu leaking . Air ketuban berkurang sikit sikit , kadang sampai kita tak perasan sebab ingat basah sebab keputihan . Kena selalu peka takut nanti tak sedar ada leaking sampai air ketuban dah sikit sangat baby boleh lemas

Hi mommy. Normal level for amniotic fluid is 8-18

5y ago

❤️

8-15