Another 2 months left!

I’m 29 weeks today. Ada tak geng October kat sini? Dah buat persiapan ke? Nervous tak? 😁🙋🏻‍♀️ #firstmom

25 Balas

smelaa sy pun 29 weeks jgk hehe. due 28.10. tp sy suruh ank sy kua awl sikit sbb xselsa sgt dh ni bdn🤣🤣🤣🤣.. brg2 baby dh beli, bru jemur hrni. esk bru start lipat2 and kemas ltk dlm beg ..lately dh start sakit cm contraction palsu . and start kua lendir keputihan dh. tp hope2 baby xkua lg la bln ni .. 🤭🤭 sbb plan hjtnye bln ni nk blk kg 1 mnggu.. nervous jgk nii. hope diprmudahkan brslin la . 🤭🤭

2y ago

sama tarikh dgn saya

Saya edd 28.10. Ayah nye birthday 13.10 kalau kua awal bole sambot birthday sama ayahnya. Nervous juga tak sabar nak dea keluar tp taknak dea keluar skrg. Jgn premature ye nak.1st baby. Alahai tak sabar betol nk tgk nk xoxo dea

saya 🤗🤗 skrg 31week , due 13/10.. excited btul rasaaaa , kdg terasa lama nk sngt nk tggubulan 10 tp kdg rasa mcm eh kejap je dh nk bulan 10 hahahaha.. tak kemas beg lgi 🤣🤣🤣🤣

2y ago

Bulan 10 jgk 25/10 due

Sy dah 30weeks due date 22/10 tapi TKut jgk ni yg sblm ni lahir xckup bln ... harapnya yg ni btul² cukup bln kluar ..Kuar awal bln 10 Pon Xpe....😂dh rasa mengah dh skrg ni pon

me 15/10 tp dpt rasa awl semingu sb kerja byk sgt begerak sna sini😂 admit pt nik trn wad huhu,,gagah kki ni ,,klu ikut abg adik dia 38w ,,moga urusn kita dipermudhkn nanti brsalin

sy nk masuk 32weeks dah..due 10/10.. tp nk dia kuar hujung bln 9 jgk..tk sbr..kaki keciknya asyik menendang2 perut ibu..alahh comelnya..hihiiii..nervous skit la sbb yg ni ank no3

2y ago

Sama edd😁

Sy due 1/10.. tp bharap baby kluar la hjg bln 9 tu 🤣 ibu xsabar dh nk jmpa baby. Tgh bln9 tu wedding anniversary, kot boleh smbut sekali dgn baby 😆

Saya 32 week da..insyaAllah due 9/10..excited nk jumpa baby..barang baby da siap kemas2..barang ibunya belum lg..berdebar2 da asyik mengira week jee😂

saya masih confuse nak packing apa utk bawa ke hospital. 😂 . yg lain semua beli da , just tinggal nak kemas tempat dia je.

2y ago

Barut tak perlu, bedung kalau nak bawa boleh, bawa lah satu buat spare. Yaa siti hajar, kalau rasa nak tukar baju anak hari hari bawa lah lebih sikit tapi takyah masuk ziplock pon takpe, letak je sekali. Saya bawa satu bag balik kampung jinjit tangan tu, lepastu masuk semua dalam tu, bag toiletries asing luar. Heee.

sama lah bulan 10 gak.. beli yg rase penting bawa ke hospital je dlu 😂 x beli byk pun.. nti die dah kluar,bole tambah2 lagi...

2y ago

bawa 1 je...packing dlm ziplock bag tu..pastu mgkin bakul utk termos air Dan kudapan sikit