Another 2 months left!

I’m 29 weeks today. Ada tak geng October kat sini? Dah buat persiapan ke? Nervous tak? 😁🙋🏻‍♀️ #firstmom

25 Balas

saya masih confuse nak packing apa utk bawa ke hospital. 😂 . yg lain semua beli da , just tinggal nak kemas tempat dia je.

2y ago

Barut tak perlu, bedung kalau nak bawa boleh, bawa lah satu buat spare. Yaa siti hajar, kalau rasa nak tukar baju anak hari hari bawa lah lebih sikit tapi takyah masuk ziplock pon takpe, letak je sekali. Saya bawa satu bag balik kampung jinjit tangan tu, lepastu masuk semua dalam tu, bag toiletries asing luar. Heee.