Another 2 months left!

I’m 29 weeks today. Ada tak geng October kat sini? Dah buat persiapan ke? Nervous tak? 😁🙋🏻‍♀️ #firstmom

25 Balas

smelaa sy pun 29 weeks jgk hehe. due 28.10. tp sy suruh ank sy kua awl sikit sbb xselsa sgt dh ni bdn🤣🤣🤣🤣.. brg2 baby dh beli, bru jemur hrni. esk bru start lipat2 and kemas ltk dlm beg ..lately dh start sakit cm contraction palsu . and start kua lendir keputihan dh. tp hope2 baby xkua lg la bln ni .. 🤭🤭 sbb plan hjtnye bln ni nk blk kg 1 mnggu.. nervous jgk nii. hope diprmudahkan brslin la . 🤭🤭

2y ago

sama tarikh dgn saya