Another 2 months left!

I’m 29 weeks today. Ada tak geng October kat sini? Dah buat persiapan ke? Nervous tak? 😁🙋🏻‍♀️ #firstmom

25 Balas

saya 17/10...tapi kena serah diri 2/10...barang2 dh beli tapi tetap confuse nak packing mcm mna..hahah

2y ago

ohh yeke. mmg kena 2 minggu awal sblm due la kn kalau mkn ubat

saya 31wks minggu ni.persiapn brg ada lg sikit la.. neves tu skit juga hope all ok yeah mum to be hehe..

Sya mau msuk 32week da ada tpi bru sikit2 sb pakaian dri kakaknya sm abgnya msh ada lg sya simpan baik2

heheh.. sy yg bln 11 pun nervous 😂.. brg2 pun bnyk xbeli lgi ni.. jdi blur jab xtw nk buat ap 😂

xbeli apa pun lagi. tahun lps boy, tahun ni pun boy jugak 😂 pakai baju abg je la jawabnya.

saya 32week 8/10.semoga di permudahkan urusan kita semua🥰

beg kemas dah, tinggal nak siapkan tempat baby dekat rumah je..

33 weeks due 1/10 🥰 semoga urusan kita semua dipermudahkan!

#firstmom jugak,due 10.11 tp end of oct misi suruh stndby dh

2y ago

sy pon ada gdm now diet control,kne standby awal jugak misi kata,semoga dipermudahkan urusan buat sis ye

31 week ....14 oktober😊😊