kantung je

Ikut last lmp 9w. Last scan 5w. Hrini 8w1d scan jd 7w2d je.. sedangkan gap 3 minggu lps first scan... Sedihnye xnmpk baby lg. Pengalaman ibu² mcm mana?

2 Balas

Owh mcam sy.. mase pi 5 week 3 day. Scan tak nampak kantung macam dot kecik gitu. tapi doc kate rahim mmg menebal. Dia soh dtg lpas raya. Lpas 2 week sy pi klinik lain. Scan da nampak kantung n baby.. dgr heartbeat jgak. Ukur pakai scan baru 6 week 1 day.

In Syaa Allah ada tu, baby kecik lagi