IUGS seen but no fetal pole. Kalau ikut last period, sy dah 11w..tp scan td 8w. 8w mmg xnmpk lg ke?

Risau blighted ovum.. ni kandungan pertama.. mse early scan pon xnmpk..mse tu 5w..sy positif je la sbb bru lg mmg xnmpk..tp arini punye scan dah start risau..hm..#firstmom #pleasehelp

3 Balas

sis ada nampak egg yolk tak? atau kantung shj? sy pun mcm sis. 10week tp bila scan 7weeks. nampak egg yolk, tp first scan masa 6weeks pun nampak egg yolk n kantung.

Sy pn sama mcm awk, ikot kira 10w tp scan 7 w sy pn xnmpk lg 2 mggu doktor sruh repeat lg, harap ada keajaipan la

1y ago

Aminn...sy lg sebulan kne repeat sbb doc kate xde tanda bleeding o cramping so xpyah risau..tp kite ni risau kemain nk tggu sbulan tu...haihh

Dah scan guna tvs? Ikut bawah

1y ago

Takde effect ke bby sis..