Dari mana anda dapatkan idea untuk namakan bayi anda?
Voice your Opinion
Buku-buka nama anak dalam islam
Cadangan ahli keluarga
The AsianParent

3180 respon

30 Balas

sebenarnya semua di atas tidak berkaitan, kedua2 nama anak saya didapati dari search google .

Dari kisah nabi s.a.w tntg puteri kesygnnya..dr situ dpt nama ank... Fatimah az zahrah

Anak 1st suami yg namakan Anak yg 2nd ni... mintak ustaz namakan masa tahnik kan baby

idea sendiri + google = baru lah tanya suami which name yg dia berkenan😊

Disebabkan teringin nak pergi tanah suci juga. Moga jadi anak yang solehah.

Xde dlm senarai poll.. pilih nama anak sempena srikandi islam

Dr tv yg slalu mnyiarkan zikir2 sebelum azan berkumandang..

Perbincangan sy dgn psgn #TAPSupermoms #TAPactiveusers

dari drama,hihi..pastu Google,maksudnya..

My lecturer name.. amek berkat