Tips Untuk Elakkan Pening Dengan Keputusan UPT

Hi Ibu, Admin perasan ramai sangat di antara anda yang confused dengan keputasan UPT. Ada yang dapat keputusan double line samar-samar, keputasan yang kejap double line, kejap single line. Dengan itu, kami suggest cuba ibu-ibu cuba gunakan brand Clear Blue seperti gambar di bawah ini. Clear Blue punya keputusan selalunya tepat dan tidak mengecewakan. Kalau ibu belum cuba, boleh cuba ya! Boleh dapatkan di farmasi berdekatan anda ❤️

Tips Untuk Elakkan Pening Dengan Keputusan UPT
5 Balas

sy pernah guna clearblue digital...ada tertulis 1-2 lepastu guna upt lain x naik 2lines...sedikit kecewa😑😑😑

2y ago

it's ok sis...tetap usaha..jgn menyerah..insyaallah ada rezeki sis nanti

saya mmg confirmkan pregnancy dgn both brand clearblue after using dip n tell .. then baru confirm dgn klinik

sy guna cb samar tp alhamdulillah now dh 5bulan moga dipermudhkn semua amin

👌🏻👍🏻👍🏻

👌🏼