gigi

hi ibu2...normal tak klo baby 8bulan tak tumbuh gigi lgi? do i need to worry? sbb my baby tak tumbuh gigi lg wlaupn nk masuk 8months dah..

12 Balas

normal..kadang org kata gigi lambat mesti kaki cepat..boleh jalan dlu..ikut perkembangan anak kita..jgn risau..jgn compare perkembangan anak org lain dgn anak kita..setiap anak lain perkembangan dia

normal sis baby sya pun x tumbuh gg lagi heheh tpi dia tgh gatal2 gusi dok main lidah dia kt gusi diaa baby saya pun 8 bulan jgak 🥰🥰

Salam norml tuh.. Ank sy 11bulan br nk menapak kaki dan tumbuh gigi 2btng... Skrg 1thun 12ary br ad 7btng.... Tp jln dah laju..

Bby sy pn umo 7 bln lebih nk msuk 8 bln pn lum tumbuh lg sis😅tnye mak..mak kt tu normal ..ada cpt..ada lmbt ..

Baby sy dh 10bulan sis. Gigi xd lg. 😂. Normal je. Setiap baby lain2 kan.

Normal.. Ank2 sy semua stahun ke atas ☺️. Lambat tumbuh.. Lambat luruh

Bby sy dah 10 bulan, gg xde lg.. tp as long bby sihat xpe la.. hihi

Normal. Kalau tumbuh lambat lagi bagus sebab gigi lambat rosak.

Normal tu sis.. Kdg sethn pun blm tumbuh

My baby 1 thn bru nk tumbuh gigi..