gigi baby

hi..nak tanya baby dah nak masuk 9bln tp blm gigi tak tumbuh lg..is it normal?

1 Balas

Ank saya 1 thn 1 bulan baru baru tumbuh gigi..tapi 3 hari demam sebab sekali tumbuh 4 batang terus.. msa nk cucuk 1 thn nurse yg cek tu da bebel tp apa yg kita bole buat..dah giginya nk keluar lambat..kalau msa tu saya ada power, mmg saya da magic spya gigi dia tumbuh terus dpn nurse tu..tp ada org tua2 kata kalau baby dah bjalan dulu giginya lmbat keluar..kalau gigi yg tumbuh dulu anak lmbt bjalan..tp ank sy mmg 10 bln lbh da bjalan..xtaula nk pcaya ke tak tu..